Rüyada birinin denizde kaybolduğunu görmek

Rüyada birinin denizde kaybolduğunu görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin denizde kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakmaya çalışan, küçümseyen ya da tartışmaların içine çeken kişiler olabilir, uzak durun.

Rüyada denizde birinin kaybolduğunu görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz kaybolmak çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, muradınıza ereceğinize inanılır.

Rüyada birinin denizde kaybolduğunu görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada denizin içinde kaybolmak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada denizde kaybolduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada denizde yüzerken kaybolmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun denizde kaybolduğunu görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada denize girip kaybolmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe

Oğlum ve kardeşim denizde yüzerken kayboldu eşimde gelir onlar diyerek onları bırakıp eve gittik az sonra eve geldiler .o esnada gök yüzünde bir toz duman belirdi ve taşlar gelmeye başladı kafamıza saklamdik

Sena

Ruyamda hakkkimizo yiyen kusulu oldugum birisiyle arabanin icinde tartistim sonra arabadan disari ciktim araba deniz kenarindaydi ama deniz cok kirli bulanikti baktim deniz tasiyor esimde o sirada tuvalete gitmis bende onu deniz tastigi icin cagirmaya gitmistim baktim deniz tasmis araba kaybolmus denizde arabayi bulamadik ben telasla icindeki kisinin olecegini soyluyorum arabayi bulamazsak diye ama arabayi bulamadik denizde icindeki kisiyle beraber kaybolmustu denizde