Rüyada birinin çocuğunu emzirmek

Rüyada birinin çocuğunu emzirmek büyük paralar kazanacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, büyük hatalar yapacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada birinin çocuğunu emzirmek gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada çocuğunun başkasının emzirdiğini görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa süt emzirmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun olduğunu ve emzirdiğini görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada büyük çocuğunu emzirmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan çocuğu emzirmek güzel bir evliliğe, yaşam sevincinin geri geleceğine delalettir.

Rüyada birinin çocuğunu emzirmek gelişiminin hız kazanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada komşunun çocuğunu emzirmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun emzirmek kişinin evlatlarının artacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments