Rüyada birini evlat edinmek

Rüyada birini evlat edinmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kıdem atlayacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini evlat edinmek gördüyseniz:

  • Belli konularda size katkı veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğu evlat edindiğini görmek bir bebek sahibi olacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada erkek evlat edindiğini görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ikiz bebek evlat edinmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu evlat edinmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlatlık edindiğini görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek evlatlık edinmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada erkek evlat edinmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada bir bebeği evlat edinmek gergin olacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments