Rüyada birini çok mutlu görmek

Rüyada birini çok mutlu görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kötülüklerden uzak kalacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada birini çok mutlu gördüyseniz:

  • Ani kararlar bedeller ödetebilir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla mutlu görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek barış ve sevgi içinde olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet eder.

Rüyada başkasını mutlu görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Rüyada mutlu kalabalık görmek kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet eder.

Rüyada gülmek mutlu olmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi mutlu görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mutlu birini görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini mutlu etmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments