Rüyada birini beyaz kıyafetle görmek

Rüyada birini beyaz kıyafetle görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada birini beyaz kıyafetle gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmelisiniz.

Rüyada ölmüş birini beyaz kıyafetle görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kıyafetli birini görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini beyaz kıyafetle görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini beyaz kıyafetle görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine inanılır.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz renk kıyafet görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada siyah beyaz kıyafet görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments