Rüyada birine su verdiğini görmek

Rüyada birine su verdiğini görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birine su verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerine neler sunabileceğinizi görmek istiyor olabilirler.

Rüyada ölünün su verdiğini görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Rüyada kediye su verdiğini görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin su verdiğini görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalettir.

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe su verdiğini görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastaya su verdiğini görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine işarettir.

Rüyada birinin size su verdiğini görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada su verdiğini görmek isteklerin yerine geleceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments