Rüyada birine kimlik vermek

Rüyada birine kimlik vermek onunla mutlu bir hayat kuracağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kendisine olan güvenin artacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada birine kimlik vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuların kontrolünü ele almanız gerekiyor olabilir.

Rüyada polis kimliği görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kimliğini almak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kimlik kartı görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kimliğini unutmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kimliğini görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kimlik çaldırmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kimlik kartını görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kimliğini bulmak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Güzel

Rüyamda tanidığım bir erkeğe ilk önce para vermem gerekirken çocuk larımın nüfus cüzdanı nı veriyorum bunlar olmaz diyo sonra kendimle kayın valdemin nüfüs cüzdanını veriyorum benim onlarıda karasız bir şekilde alıyo ama diyo hemen getiririm