Rüyada birine kaynar su dökmek

Rüyada birine kaynar su dökmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, maddi gücünün katlanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulur.

Rüyada birine kaynar su dökmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada birinin üzerine kaynar su dökmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına yorulur.

Rüyada kaynar su dökmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birine kaynar su dökmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, muradına ereceğine yorulur.

Rüyada kaynar suya düşmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaynar suyla yıkanmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, fakirlerin zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaynar suya girmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağına kaynar su döküldüğünü görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments