Rüyada biri tarafından istenmek

Rüyada biri tarafından istenmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından istenmek gördüyseniz:

  • Hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada sevgilinin ailesi tarafından istenmemek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından istenmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği tarafından istenmemek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından istenmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisi tarafından öldürülmek istenmek gülen yüzünün de solacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki kişi tarafından istenmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek yeni bir ev alınacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından istenmemek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments