Rüyada bir yere gidememek

Rüyada bir yere gidememek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, moralinin düzeleceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada bir yere gidememek gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Rüyada akrabalarla bir yere gitmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölen kişiyle bir yere gitmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına delalettir.

Rüyada ölen biriyle bir yere gitmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle bir yere gitmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere gitmekten vazgeçmek problemlerinin çözüleceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yere uçarak gitmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına delalet eder.

Rüyada gemiyle bir yere gitmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, dedikodu edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments