Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ondan kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına işaret eder.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, içsel güvensizliklerinize işaret etmektedir.

Rüyada birinin hamile kaldığını öğrenmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulur.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunun öğrenmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments