Rüyada bir çift güvercin görmek

Rüyada bir çift güvercin görmek şifaya kavuşacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada bir çift güvercin gördüyseniz:

  • Yenilenmek size iyi gelecek.

Rüyada beyaz çift güvercin görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, uzun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir çift beyaz güvercin görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinlerin çiftleştiğini görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada çiftleşen güvercin görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, halinin iyi olduğuna işarettir.

Rüyada bir çift güvercin görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin çiftleşmesi görmek kötü haberler alınacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada üç çift ayakkabı görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işarettir.

Rüyada çift insan görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments