Rüyada bir çanta kaybetmek

Rüyada bir çanta kaybetmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, deşarj olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada bir çanta kaybetmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da sizin sağlığınızla ilgili konulara da zaman ayırmanızı gerektirebilecek bir aydasınız.

Rüyada çantayı kaybetmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada siyah deri çanta kaybetmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çanta kaybetmek ve bulmak zorlukların biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı ve çanta kaybetmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına inanılır.

Rüyada çanta kaybedip bulmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına delalet eder.

Rüyada çanta ve ayakkabı kaybetmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada camide çanta kaybetmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çanta kaybetmek ve ağlamak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments