Rüyada bir başkasının evini temizlemek

Rüyada bir başkasının evini temizlemek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, arzuların yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bir başkasının evini temizlemek gördüyseniz:

  • Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada komşunun evini temizlediğini görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içini temizlemek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş kişinin evini temizlemek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin önünü temizlemek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabanın evini temizlemek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birinin evini temizlemek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına alamet eder.

Rüyada kayınvalidenin evini temizlemek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun birinin evini temizlemek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments