Rüyada bir adamı öldürmek

Rüyada bir adamı öldürmek başarılarının takdir edileceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, işe başlanacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada bir adamı öldürmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamak için yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

Rüyada adamı bıçakla öldürmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet eder.

Rüyada adamı döverek öldürmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada adamı öldürmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada devlet adamının öldüğünü görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada adamı silahla öldürmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına işarettir.

Rüyada din adamının öldüğünü görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin adamın öldüğünü görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulur.

Rüyada adamın öldüğünü görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments