Rüyada bina sallanması görmek

Rüyada bina sallanması görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada bina sallanması gördüyseniz:

  • Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

Rüyada bina sallandığını görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet eder.

Rüyada binaların sallandığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına yorulmaktadır.

Rüyada sallanan bina görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada binanın sallanmasını görmek can sıkıcı haberler almaya, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada binanın sallandığını görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bina sallanması görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada ağacın sallandığını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada dişleri sallanmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments