Rüyada bilinmeyen bir meyve görmek

Rüyada bilinmeyen bir meyve görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet eder.

Rüyada bilinmeyen bir meyve gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bilinmeyen bir meyve yemek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Rüyada türü bilinmeyen meyve görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilinmeyen meyve yemek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilinmeyen meyve görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada bilinmeyen bir meyve görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına delalet eder.

Rüyada bilinmeyen yer görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada bilinmeyen ev görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada öleceğini bilip ölmemek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments