Rüyada beyaz ve siyah elbise giymek

Rüyada beyaz ve siyah elbise giymek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tepkiler ya da cevaplarla karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz.

Rüyada siyah ve beyaz elbise giymek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz elbise giymek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah elbise giymek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz siyah elbise giymek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel siyah elbise giymek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada siyah açık elbise giymek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah renk elbise giymek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının siyah elbise giydiğini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments