Rüyada beyaz masa sandalye görmek

Rüyada beyaz masa sandalye görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz masa sandalye gördüyseniz:

  • İstekleriniz en kısa sürede yerine gelebilir, istekleriniz konusunda net olmalısınız.

Rüyada beyaz masa sandalye görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına yorulur.

Rüyada beyaz masa ve sandalye görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz sandalye masa görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta masa sandalye görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına alamet eder.

Rüyada masa sandalye takımı görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni masa sandalye almak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı masa sandalye görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada masa ve sandalye görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments