Rüyada beyaz lokum görmek

Rüyada beyaz lokum görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, müjdeli haberler alınacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına inanılır.

Rüyada beyaz lokum gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde aşırı derecede bencil davranmaktasınız.

Rüyada beyaz lokum yemek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, onlar sayesinde moral bulacağına inanılır.

Rüyada beyaz lokum almak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz lokum görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada lokum dükkanı açmak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül lokumu görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine inanılır.

Rüyada fındıklı lokum yediğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada birine lokum ikram etmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments