Rüyada bekar kızı evlenmiş görmek

Rüyada bekar kızı evlenmiş görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, aynı karşılığı alamayacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızı evlenmiş gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren hoş olmayan durumlar söz konusu olabilir veya hoş olmayan gelişmelerle yüz yüze gelebilirsiniz.

Rüyada bekar kızı evlenmiş görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına delalet eder.

Rüyada bekar kızın evlenmesi görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulur.

Rüyada bekar kızın bebek emzirmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına delalettir.

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar kızını hamile görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine tabir olunur.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek gözyaşının dineceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret eder.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek kısmetlerin günden güne artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments