Rüyada beddua duymak

Rüyada beddua duymak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beddua duymak gördüyseniz:

  • Macera arayışınız sürüyor.

Rüyada beddua duymak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada beddua görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına işarettir.

Rüyada beddua eden birini görmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada eşine beddua etmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye beddua etmek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye beddua etmek malların artacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada kaynanaya beddua etmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret eder.

Rüyada bir kadına beddua etmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments