Rüyada beddua almak

Rüyada beddua almak işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, müjdeli haberle geleceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, evlatlarının hayrını göreceğine işaret eder.

Rüyada beddua almak gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde veya ortak kaynak kullanımı gerektiren iş birliklerinizde işler karışabilir, zorlaşabilir veya maddi zararlar oluşabilir.

Rüyada annesinin beddua ettiğini görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birilerine beddua etmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada evladına beddua etmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada babadan beddua almak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğuna beddua etmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada oğluna beddua etmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet eder.

Rüyada düşmana beddua etmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Rüyada beddua etmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments