Rüyada bebeğin öptüğünü görmek

Rüyada bebeğin öptüğünü görmek dine ve allah’a yakınlaşacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, zor bir işe girileceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin öptüğünü gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Rüyada dişleri olan bebek doğurmak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek kundaklamak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına yorulur.

Rüyada siyah uzun saçlı bebek görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kucağına bebek almak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, içinin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe isim koymak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalettir.

Rüyada sepette bebek görmek maddi çıkmazların biteceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği sakallı görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına yorulur.

Rüyada bebeği ağlatmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments