Rüyada başkasının yumurta yediğini görmek

Rüyada başkasının yumurta yediğini görmek güvensizliğini yeneceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Rüyada ölüye yumurta yedirmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yumurta yedirmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada yağda yumurta yediğini görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta yediğini görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın yumurta yediğini görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada sucuklu yumurta yediğini görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yumurta yediğini görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments