Rüyada başka birinin delirdiğini görmek

Rüyada başka birinin delirdiğini görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, bir anda yükseleceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin delirdiğini gördüyseniz:

  • Harekete geçmeye veya değişimi kucaklamaya hazırsınız.

Rüyada başka birinin delirdiğini görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakının delirdiğini görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının delirdiğini görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin delirdiğini görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada babasının delirdiğini görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin delirdiğini görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin delirdiğini görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun delirdiğini görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe FAAL

Normal hayatta konuşmadığım amcamın eşi rüyamda abimin evine geldi önce benimle sinirli bişekilde konuştu sonra konuşmaya başladı ama normal değildi yanında gelen biri vardı ona yengem normal mi diye sorduğumda hayır psikoloji si bozuk dedi bide abimlerde hangi eşyayı görse bu benim olsun diyordu