Rüyada başbakanın öptüğünü görmek

Rüyada başbakanın öptüğünü görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada başbakanın öptüğünü gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Rüyada başbakanla yemek yediğini görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın evinde kalmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada başbakanın ailesini görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada başbakandan söz almak zenginliğinin süreceğine, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla görüşmek dertlerin yükünden kurtulacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine işarettir.

Rüyada başbakanlık görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla yemek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla sohbet ettiğini görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments