Rüyada abin olduğunu görmek

Rüyada abin olduğunu görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, sorunlarını aşacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada abin olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Rüyada abiyle evlendiğini görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş abiyi öpmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına yorulur.

Rüyada abla abi görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına işarettir.

Rüyada abi öpmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada abinin öldüğünü duymak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada abinin ölümünü görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada abiyle evlenmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada baba abi görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments