Rüyada yüze kezzap atmak

Rüyada yüze kezzap atmak zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, bilgilerle donanacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada yüze kezzap atmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayı başarabilirseniz doğru seçimler yapabilirsiniz.

Rüyada yüze kezzap atmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalettir.

Rüyada kezzap atmak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne kezzap atıldığını görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kezzapla yanmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yüzüne toprak atmak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzüne toprak atmak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne tokat atmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne su atmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments