Rüyada balığın kaçtığını görmek

Rüyada balığın kaçtığını görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, problemlerinin çözüleceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Rüyada balığın kaçtığını gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz bazı tamirat ya da hazırlıklar sizi yorabilir.

Rüyada tuttuğu balığı kaçırmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada balık tutup kaçırmak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balığı kaçırmak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına inanılır.

Rüyada balık kaçtığını görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada büyük balık kaçırmak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına inanılır.

Rüyada kaçan balık görmek bol kazanç getireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına işaret eder.

Rüyada köpek balığından kaçtığını görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada akvaryumdan kaçan balık görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments