Rüyada balığın doğurması görmek

Rüyada balığın doğurması görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığın doğurması gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada balık doğurduğunu görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, ayrılanların birleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yunus balığının doğurduğunu görmek malında zulüm meydana gelmesine, küslerin barışacağına tabir olunur.

Rüyada balık doğurması görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü balık doğurmak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalettir.

Rüyada balıkların doğurduğunu görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Rüyada balığın doğurduğunu görmek hayırlı bir işe başlayacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada balık doğurmak daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada doğuran balık görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, iyi geçiminin devam edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments