Rüyada yonca samanı görmek

Rüyada yonca samanı görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yonca samanı gördüyseniz:

  • İşleri halledebilecek yetenekte kişi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yonca samanı görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yonca toplamak karar vermekte güçlük çekeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada biçilmiş yonca görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yonca biçmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına tabir olunur.

Rüyada yonca tarlası sulamak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada yonca altın görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada yonca yüzük görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil yonca görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, içinin de rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments