Rüyada yılanı başkasının öldürdüğünü görmek

Rüyada yılanı başkasının öldürdüğünü görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işarettir.

Rüyada yılanı başkasının öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Rekabetçi tartışmalara girerek vakit kaybetmemelisiniz.

Rüyada siyah beyaz yılan öldürmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, insanlara küsüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokan yılanı öldürmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yükseldikçe yükseleceğine yorulur.

Rüyada kara yılan öldürdüğünü görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, işinin de hep yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan öldürüp derisini yüzmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada uzun bir yılan öldürmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yılan öldürdüğünü görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada yılan öldürmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yılan ve fare öldürmek dertlerin günden güne artacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments