Rüyada yılan sokması görmek

Rüyada yılan sokması görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan sokması gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada dilsiz yılan görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yılan öldürmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize delalet eder.

Rüyada çuval içinde yılan görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yılan eti yemek ve kusmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı eliyle tutmak sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada sofrada yılan görmek iyi geçineceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi küçük yılan görmek işinde çok ilerleyeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü siyah yılan görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments