Rüyada yeşillik alanda koşmak

Rüyada yeşillik alanda koşmak verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik alanda koşmak gördüyseniz:

  • Dikkat etmeniz gereken şey karşı cins ilişkilerinizdir.

Rüyada yeşil bir alanda koşmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik alanda koşmak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Rüyada yeşil alanda koşmak yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada ormanlık alanda koşmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik yeşil alan görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, ümitlerinin son bulacağına işarettir.

Rüyada ağaçlı yeşil alan görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil alanda uçmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çim alan görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yeni mallara sahip olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments