Rüyada yeşil yüzük taktığını görmek

Rüyada yeşil yüzük taktığını görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, başarılarının azalacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Açık fikirli olursanız değişime uğramakta olan bir ilişkiyi, iş birliğini ya da ortaklığı aşırı tepkilerden veya aynı şiddette cevaplardan koruyabilirsiniz.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil yüzük taktığını görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada bekar birinin yüzük taktığını görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle yüzük taktığını görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada yüzüğünü başkasının taktığını görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzük taktığını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada elmas yüzük taktığını görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada kocasının yüzük taktığını görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments