Rüyada yeni bir iş bulmak

Rüyada yeni bir iş bulmak şansın bir türlü dönmeyeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, gözyaşının kuruyacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir iş bulmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda macera sizi çağırıyor olabilir.

Rüyada yeni bir iş bulmak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada yeni iş bulmak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işarettir.

Rüyada yeni iş bulduğunu görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine inanılır.

Rüyada eşinin iş bulduğunu görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada birine iş bulmak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, sevilip sayılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşa iş bulmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına iş bulmak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, kısmetlerin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada işlenmemiş altın bulmak büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments