Rüyada bahçe çiçekleri görmek

Rüyada bahçe çiçekleri görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bahçe çiçekleri gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmelisiniz.

Rüyada bahçeden çiçek toplamak hem hayatının kurtulacağına, namının yürüyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz çiçek bahçesi görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı çiçek bahçesi görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçekli bahçe görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini çiçek bahçesinde görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek dolu bahçe görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, anne baba dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçede çiçek sulamak mutlu olacağına, hafifleyeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine inanılır.

Rüyada bahçeden çiçek çalmak kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments