Rüyada bağırmak çağırmak

Rüyada bağırmak çağırmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, karanlığın biteceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına inanılır.

Rüyada bağırmak çağırmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Rüyada bağırmak çağırmak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin seni çağırdığını görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

Rüyada kızını çağırmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada ambulans çağırmak görmek insanlara öncülük edeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yardıma çağırmak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada koyun çağırmak bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada isimle çağırmak rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına inanılır.

Rüyada şeytanı çağırmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments