Rüyada yarasa ısırması görmek

Rüyada yarasa ısırması görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarasa ısırması gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Rüyada yarasa ısırması görmek bir üniversitede hoca olunacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada yarasa tarafından ısırılmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yarasa görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada köpek ve yarasa görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan yarasa görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına işaret eder.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kimseyle konuşmayacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş yarasa görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara yarasa görmek hak yolundan ayrılmayacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments