Rüyada yanmış sönmüş ev görmek

Rüyada yanmış sönmüş ev görmek problemlere çözüm bulunacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanmış sönmüş ev gördüyseniz:

  • Daha önce gözünüze cazip görünmeyen bir öneri, bir davet ya da bir teklif gerçekte içinde fırsatlar barındırıyor olabilir.

Rüyada yan yana ev görmek aile hayatlarını bozulacağına, onurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada yanmış bir ev görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış ev görmek çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanmış sönmüş ev görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalet eder.

Rüyada ev yanması görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada yan yatmış ev görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına yorulur.

Rüyada erkeğin yanına oturmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanmış ütü görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
nilgün

merhaba bu rüyam benim icin cok büyük anlam tasiyo,cünkü yillar önde 6 aylik düsen bebegimi ve ölmüs olan kedimi ayni rüyada görmek cok düsündürdü rüyami cavaplarsaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkürler……

Rüyam : yanimda erkek arkadasimla yürürken birden iki polis arabasi yasamis oldugum evin önünde durdu bu polisler eve girdi yanimdaki arkadasima gelmisler…..evin önünde durdum ben bu evdemi yasiyorum dedim,evde yanmis sönmüs fakat pencereleri vardi..

ev simsiyah di.yanmis sönmüs evmis ve ben bu evde yasiyorum..

evin ici paramparca tahta kolonlar yarisi yerlerde ve burda benim kedim de yasiyo beni görünce hemen yanima geldi sürtündü onu kucama aldim sevdim sarildim öptüm,sora kedim kucagimdan indi…

iceriye dogru bir oda daha vardi bu odada 6 aylik düsen bebegim fakat kocaman bir oglan cocugu söyle 12-13 yaslarinda biri gibi hem hasta hem üzgün müs,ben ; canim benim tamam geldim hersey gececek üzülme korkma diyerek hem konusuyorum hem sariliyorum ogluma.oglumun üzerinde beyaz atlet ve picama vardi….onu bagrima bastim bastim…..

simdi burda önemli olan bu oglan cocugu benim düsen bebegim cünkü düsmeden önce rüyalarimda gördügüm o üzgün ve boynu bükük söyle 3-4 yaslarinda sik sik görgügüm erkek cocuktu……..

kedim yeni öldü cok hastaydi doktor yapacak bisey yok dedi ölümüne yardim etmezsek aci cekerek ve acliktan susuzluktan agri aci icinde ölecek demisti.kabul ettim.iyimi kötümü yaptim bunuda bilmiyorum ya……..

ve 3 katli tamamen yanisda sönmüs bir evde yasamam, ayni köprü altinda yasayan bazi insanlar gibi……

bende böyle bir evde yasiyomusum………bu nasil bir rüya korkunc üzücü düsündürücü….

cevap verirsenin cok sevinirim ve bekliyorum.