Rüyada vücutta mantar çıktığını görmek

Rüyada vücutta mantar çıktığını görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta mantar çıktığını gördüyseniz:

  • Ya da çalıştığınız firmada veya sektörde değişimler olabilir.

Rüyada vücudunda mantar çıktığını görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına delalettir.

Rüyada vücutta mantar çıktığını görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada vücutta mantar görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda mantar görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada elinde mantar çıktığını görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada mantar çıktığını görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yüzünde mantar çıktığını görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına inanılır.

Rüyada vücudundan kir çıktığını görmek sorunların çözüleceğine, çözüm yolları bulamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gulcin

Merhaba ruyamda kopegimi karin bolgesinde yesil renkte ayni mantar seklinde bombeli bi sekilde gordum.Yorumlarsaniz sevinirim.

Yakup

Merhaba rüyamda kötü bir koku alıyorum elimi enseme götürüyorum ve elime normal mantar geldi korkudan yere atıyorum bunun anlamı nedir