Rüyada vişne şurubu içmek

Rüyada vişne şurubu içmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerin eski haline döneceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada vişne şurubu içmek gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada vişne şurubu içmek maddi olarak zarar edeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına yorulur.

Rüyada vişne şurubu görmek can bulacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa şurup içmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet eder.

Rüyada şuruplu tatlı görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada şurup şişesi görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dut şurubu görmek günden güne kazancının artacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada şurup görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine inanılır.

Rüyada gül şurubu görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aileye büyük bir ev alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments