Rüyada bacağında çıban görmek

Rüyada bacağında çıban görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, rütbenin yükseleceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağında çıban gördüyseniz:

  • Katılacağınız sosyal aktiviteler olumlu olaylara aracılık edebileceği için teklifleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada bacaklarında çıban görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada bacağında çıban görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında çıban görmek allah’a dua edeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına alamet eder.

Rüyada çıbanı patlatmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynunda çıban görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde çıban görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalettir.

Rüyada yüzünde çıban sıkmak işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet eder.

Rüyada çıban görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments