Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kurulu düzeninin olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalettir.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at gördüyseniz:

  • Dalgın olabilirsiniz, muhafazakarlığa eğilimlisiniz, fazlaca içe kapanıksınız.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek isabetli adımlar atılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kanatlı at görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işaret eder.

Rüyada kanatlı uçan at görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kanatlı at görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı beyaz at görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz uçan at görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan beyaz at görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments