Rüyada torba taşımak

Rüyada torba taşımak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada torba taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Rüyada torba taşımak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum torbası taşımak sayılacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada torba içinde para görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine rivayet eder.

Rüyada torbayla para görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine yorulur.

Rüyada torba içinde yılan görmek allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret eder.

Rüyada bir torba balık görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada torba kömür görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, hile ile mal elde edeceğine alamet eder.

Rüyada torba dolusu ekmek görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments