Rüyada babasını ağladığını görmek

Rüyada babasını ağladığını görmek iyi geçineceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hasta ise iyileşeceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada babasını ağladığını gördüyseniz:

  • Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir.

Rüyada ölen babasına ağlamak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada baba diye ağlamak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada babanın ölümüne ağlamak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada babanın ağladığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasının ağladığını görmek yaşamına bakacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada anne ve babası için ağlamak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın ağladığını görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, ilerleyemeyeceğine inanılır.

Rüyada ölen babasına sarılıp ağlamak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments