Rüyada ağaçta zeytin görmek

Rüyada ağaçta zeytin görmek zararın telafi edileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, kişinin şansının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta zeytin gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha sonra zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada evin içinde zeytin ağacı görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada zeytin ağacı sökmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin ağacında zeytin görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin ağacı tarlası görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan zeytin yemek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı altında oturmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin ve ağacı görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments