Rüyada tel numarası görmek

Rüyada tel numarası görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, herkesin rahat edeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, istediği başarıyı göstereceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tel numarası gördüyseniz:

  • Bir plan, macera ya da projeyi istediğiniz kıvama getirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada tel numarası görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına tabir olunur.

Rüyada tel numarası almak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefon numarasını vermek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük numaralı ayakkabı görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu numarası görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına yorulur.

Rüyada bayılmış numarası yapmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

Rüyada telefon numaranı vermek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işaret eder.

Rüyada bir kızın numarasını almak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments