Rüyada tayin edilmek

Rüyada tayin edilmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, iftiraya uğrayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tayin edilmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Rüyada tayin edildiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada tayin edilmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalettir.

Rüyada başka yere tayin olmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Rüyada yurtdışına tayin olmak büyük bir saygınlık kazanacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin tayin olduğunu görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada tayinimin çıktığını görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, en büyük acılarının dineceğine yorulur.

Rüyada bir yere tayin olmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalettir.

Rüyada yeni bir yere tayin olmak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments